AeroBed® Geschiedenis

Met een Aerobed® kiest u voor veel meer dan alleen een luchtbed. Met een Aerobed® product tovert u eenvoudig elke ruimte om in een comfortabel gastverblijf. Een Aerobed® luchtbed bezorgt u of uw gasten een betere nachtrust. 

Aerobed® staat bekend om de ontwikkelingen en innovaties op luchtbedgebied. De Aerobed® luchtbedden zijn continue voorzien van de nieuwste technologieën, waardoor zij in staat zijn de klant telkens weer van een kwalitatief hoogstaand, comfortabel, duurzaam en gebruiksvriendelijk luchtbed te voorzien, zowel voor binnen als buiten. 

AeroBed® zorgt er al bijna 20 jaar voor dat u uw gasten een heerlijke slaapplaats kunt bieden, zelfs in de kleine woonruimtes. Na gebruik kunt u uw Aerobed® eenvoudig en efficiënt weer opbergen. De onderneming startte in 1992, toen het patent had op een innovatieve manier van snel oppompen en leeglopen van luchtbedden. 

Een uitgebreid klantonderzoek en productontwikkeling bracht de originele Aerobed® voort. Met een Aerobed® matras kon men niet alleen genieten van een comfortabel, snel op te zetten extra bed, het matras pompte zich zelfs op in 60 seconden, door middel van een exclusieve ingebouwde pomp. Gebruikers konden eindelijk een luchtbed gebruiken met een hoogwaardige en stevige constructie. Bij het opstaan kon men in 15 seconden het bed weer leeg laten lopen.  

In de 20e eeuw innoveerdeAerobed® verder met een nieuwe serie bedden. In 2001 kwam het populaire verhoogde Aerobed® op de markt. Deze waarborgde dezelfde kwaliteit als het orginele Aerobed®, maar bereikte de hoogte van een normaal bed. Een jaar later kwamen er meer ontwikkelingen op het gebied van gebruiksgemak en comfort. Snellere opblaastijd, stevigere constructie en een nieuw design pomp maakten het luchtbed nog veelzijdiger. Het speciale Woosh ventiel zorgde voor snelle leegloop, zonder lastig gedoe. Opbergen in een aantal seconden!

De ontwikkelingen en innovaties bij Aerobed® stoppen nooit. De hedendaagse Aerobed® luchtmatrassen zijn volledig uitgerust van de nieuwste technologieen die een sublieme comfort gedurende uw nachtrust bieden. Aerobed® heeft zelfs speciale luchtstructuren die extra steun en stabiliteit bieden in de rug, maar ook op het gebied van outdoor wint Aerobed® terrein. De outdoor luchtbedden zijn zelfs bestand tegen gebruik door de meest enthousiaste natuurkampeerders.

Aan het eind van 2010 bundelden de twee marktleiders op luchtbedgebied, Aerobed® en The Coleman Company, onderdeel van the Jarden Corporation (NYSE:JAH), hun krachten. Nu samen, zijn zij telkens op zoek naar nieuwe manieren om de klant telkens te voorzien van het allerbeste Aero product internationaal.