Lage Aerobedden voor outdoor gebruik

Weinig ruimte nodig en toch comfortabel slapen. Dat kan op de lage Aerobedden! Snel opgepompt en zo weer opgeruimd. De lage Aerobedden hebben een lengte van 198 centimeter en zijn 23 centimeter hoog.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Eenpersoons en tweepersoons lage Aerobedden

De lage Aerobedden zijn verdeeld in twee categorieën; één- en tweepersoons. Dankzij de stabiele constructie zorgen ook de lagere modellen van Aerobed voor een comfortabele nachtrust.

Opblazen van een laag Aerobed

Met de meegeleverde pomp is een laag Aerobed binnen een minuut opgeblazen en creëer je dus razendsnel en waar je maar wilt een comfortabele slaapplek! Er zit op de pomp een beveiliging waardoor hij automatisch stopt wanneer het luchtbed vol is. Als het luchtbed té hard opgeblazen is naar jouw smaak, dan kun je via het ventiel wat lucht laten ontsnappen, totdat de hardheid wel naar wens is.

Outdoor Aerobedden met een geflockte toplaag.

De fluweelzachte, ‘geflockte’, toplaag zorgt dat het Aerobed heerlijk zacht aanvoelt en comfortabeler ligt dan een simpel luchtbed van pvc-materiaal. Ook een hoeslaken of ander beddengoed blijft beter zitten.

Antimicrobiële behandeling

De Aerobedden zijn afgewerkt met een antimicrobiële behandeling. Deze behandeling remt de groei van bacteriën op het luchtbed en voorkomt zo de vorming van nare geurtjes en schimmel. Wel zo fijn als je buiten op je Aerobed slaapt. Bovendien werkt dit niet alleen wanneer je op het luchtbed slaapt, maar ook wanneer je Aerobed opgeborgen in de kast ligt. Met je Aerobed ben je dus telkens weer verzekerd van slapen op een fris luchtbed!