Tweepersoons Aerobedden

Samen comfortabel slapen doe je op een tweepersoons Aerobed. Je kunt kiezen tussen een tweepersoons Aerobed uit de Luxury Collection of de Premium Collection. Bovendien bestaat ons assortiment uit Aerobedden met verschillende afmetingen.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tweepersoons Aerobedden

De tweepersoons Aerobedden bieden veel luxe. Zo is er een Luxury en een Premium collectie, die beiden voor een optimale nachtrust zorgen. De ontwerpen van de tweepersoons Aerobedden zijn zeer intelligent en zorgen voor een gelijkmatige luchtverdeling in het luchtbed. Zo krijgt je lichaam veel ondersteuning en word je niet stijf wakker de volgende morgen.

Aerobed Luxury Collection

De Aerobedden uit de Luxury Collection zijn maar liefst 56 cm hoog! Zo heb je de hoogte en het comfort van een echt bed, maar dan eentje die binnen enkele minuten op te blazen of op te bergen is. Door een speciale constructie, die ook wel de piramidevorm heet, blijf je extra stabiel liggen. Dit komt omdat het bovenste deel van het luchtbed iets kleiner is dan het onderste deel.

Aerobed Premium Collection

De Aerobed Premium Collection is een serie van luxe luchtbedden die gemakkelijk en snel op te blazen zijn. De stabiele constructie van het luchtbed zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de lucht binnenin en een perfecte ondersteuning van het lichaam. De zachte, veloursachtige bekleding van het luchtbed maakt het helemaal af. Tweepersoons Aerobedden uit de Premium collectie worden geleverd met een elektrische pomp die je eenvoudig op het luchtbed schroeft. Je hoeft nooit meer zelf in de weer met een hand- of voetpomp. Het is slechts een kwestie van aanzetten, even wachten.... en je Aerobed ligt klaar om heerlijk op weg te dromen.

Opblazen van een tweepersoons Aerobed

Het opblazen van de Aerobedden is in een handomdraai gedaan met de handige afstandsbediening. Met slechts één druk op de knop blaast het 2-persoons Aerobed zich in drie minuten vol. Op de pomp zit een knop waarmee je gemakkelijk de hardheid van je luchtbed kunt aanpassen. Zo voldoet het Aerobed altijd aan jouw wensen.

Opbergen van een tweepersoons Aerobed

Na het leeg laten lopen van je Aerobed kun je deze altijd veilig opbergen in de meegeleverde draagtas. Zo blijft het luchtbed vrij van stof en kun je deze ook gemakkelijk meenemen als je ergens gaat logeren.