Hoge Aerobedden voor indoor gebruik

De hoogte van een normaal bed, maar nu kun je het overal mee naartoe nemen! De hoge Aerobedden liggen erg comfortabel en zijn gemakkelijk op te blazen. Altijd en overal lekker slapen gegarandeerd!

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hoge Aerobedden

De hoogte en het comfort van een echt bed, maar dan in de vorm van een Aerobed! Een hoog Aerobed is tussen de 46 en 56 centimter hoog. Vanwege het intelligente ontwerp is er een gelijkmatige luchtverdeling in het Aerobed en biedt het de juiste ondersteuning voor je lichaam. Zo word je dus niet stijf wakker de volgende morgen.

Opblazen van een hoog Aerobed

Met de meegeleverde pomp is een hoog Aerobed binnen enkele minuten opgeblazen en creëer je dus razendsnel en waar je maar wilt een comfortabele slaapplek! Er zit op de pomp een beveiliging waardoor hij automatisch stopt wanneer het luchtbed vol is. Als het luchtbed té hard opgeblazen is naar jouw smaak, dan kun je via het ventiel wat lucht laten ontsnappen, totdat de hardheid wel naar wens is.

Indoor Aerobedden met een fluweel zachte toplaag

De Aerobedden voor binnenshuis gebruik hebben een fluweelzachte, ‘geflockte’, toplaag. Deze toplaag zorgt ervoor dat het Aerobed heerlijk zacht aanvoelt en comfortabeler ligt dan een simpel luchtbed van pvc-materiaal. Ook een hoeslaken of ander beddengoed blijft beter zitten om je Aerobed.

Antimicrobiële behandeling

De Aerobedden zijn afgewerkt met een antimicrobiële behandeling. Deze behandeling remt de groei van bacteriën op het luchtbed en voorkomt zo de vorming van nare geurtjes en schimmel. Dit werkt niet alleen wanneer je op het luchtbed slaapt, maar ook wanneer je Aerobed opgeborgen in de kast ligt. Met je Aerobed ben je dus telkens weer verzekerd van slapen op een fris luchtbed!