Eenpersoons Aerobedden

Lekker comfortabel slapen op de éénpersoons Aerobedden. Met verschillende hoogtes is er een ruime keus in het assortiment. Kies voor een laag Aerobed met een hoogte van 23 centimeter of juist een 1-persoons Aerobed met een luxe hoogte van 56 centimeter.

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Luxe en comfortabel slapen op een eenpersoons Aerobed

Luxe en comfortabel slapen is zeker mogelijk op een Aerobed. Met keuze tussen de Luxury en Premium collectie zit je altijd goed! Het ontwerp van de Aerobedden is zeer intelligent en zorgt voor een gelijkmatige luchtverdeling binnenin het bed. Zo krijgt je lichaam veel ondersteuning en word je niet stijf wakker de volgende morgen.

Aerobed met ingebouwde elektrische pomp

Alle eenpersoons Aerobedden zijn voorzien van een ingebouwde elektrische pomp met een handige afstandsbediening. Binnen één minuut is je Aerobed opgeblazen, wat zorgt voor ultiem gebruiksgemak. Je Aerobed is namelijk ook weer gemakkelijk op te ruimen. Via een groot ventiel laat je de lucht uit je Aerobed lopen en kun je het Aerobed opvouwen. De meegeleverde tas werkt perfect als beschermhoes als je het 1-persoons Aerobed wilt opbergen.

De fluweelzachte toplaag van een Aerobed

Alle eenpersoons luchtbedden uit de AeroBed Luxury Collection zijn voorzien van een fluweelachtige, ‘geflockte’ toplaag. Hierdoor voelt het oppervlak van het Aerobed heerlijk zacht aan en ligt vele malen comfortabeler dan een simpel luchtbed van glad pvc-materiaal. Dankzij de flocklaag blijft beddengoed ook beter zitten.