Alle Aerobedden

Met een Aerobed creëer je gegarandeerd een comfortabele slaapplaats voor jou of je gasten. Alle Aerobedden hebben een zachte geflockte toplaag en blaas je binnen een paar minuten op met de meegeleverde of ingebouwde elektrische pomp.

21 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Aerobed®

AeroBed is misschien wel het bekendste merk zelfopblazende luchtbedden, en dat is zeer terecht. Dankzij de hoge kwaliteit aan materialen en de modernste technologieën garandeert AeroBed optimaal comfort en een goede nachtrust.

Aerobed Premium Collection

De Aerobed Premium Collection is een serie van luxe luchtbedden die gemakkelijk en snel op te blazen zijn. De stabiele constructie van het luchtbed zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de lucht binnenin en een perfecte ondersteuning van het lichaam. De zachte, veloursachtige bekleding van het luchtbed maakt het helemaal af. De Aerobed Premium luchtbedden worden geleverd met een elektrische pomp die je eenvoudig op het luchtbed schroeft. Je hoeft nooit meer zelf in de weer met een hand- of voetpomp. Het is slechts een kwestie van aanzetten, even wachten.... en je luchtbed ligt klaar om heerlijk op weg te dromen.

AeroBed Luxury Collection

Met het AeroBed Luxury Collection luchtbed kun je elke kamer omtoveren in een luxe logeerkamer. Ideaal voor gasten of wanneer je zelf uit logeren gaat. Met slechts één druk op de knop pompt dit luchtbed zichzelf op en binnen enkele minuten ligt er een heerlijk bed dat qua comfort niets onderdoet voor een echt matras. Dat is pas luxe! Bovendien is het na gebruik weer bijna net zo snel leeg en opgeborgen. In no-time heb je een heerlijke slaapplek geregeld, waar je ook bent.

Aerobedden met een fluweelzachte toplaag

Alle luchtbedden uit de AeroBed Premium en Luxury Collection zijn voorzien van een fluweelachtige, ‘geflockte’ toplaag. Het oppervlak van het luchtbed voelt hierdoor heerlijk zacht aan en ligt vele malen comfortabeler dan een simpel luchtbed van glad pvc-materiaal. Mocht je bovendien beddengoed willen gebruiken, dan blijft dit veel beter zitten dankzij deze flocklaag.

Ultiem opblaasgemak

In een handomdraai creëer je met het AeroBed een comfortabele slaapplaats. Het luchtbed is voorzien van een krachtige los meegeleverde of ingebouwde pomp. Met de handige afstandsbediening blaas je het luchtbed op met slechts één druk op de knop. Dit gaat bovendien zeer snel want binnen drie minuten is het luchtbed vol! Op de pomp zit tevens een knop waarmee je de hardheid van het matras eenvoudig kunt aanpassen, zodat jouw bed altijd aan jouw wensen voldoet.

Anti-microbiële behandeling

Aerobedden zijn afgewerkt met een antimicrobiële behandeling. Deze behandeling remt de groei van bacteriën op het luchtbed en voorkomt zo de vorming van nare geurtjes, schimmel en meeldauw. De antimicrobiële behandeling werkt niet alleen wanneer je op het luchtbed slaapt, maar werkt ook door wanneer het opgeborgen in de kast ligt. Met een Aerobed ben je dus telkens weer verzekerd van slapen op een fris en hygiënisch luchtbed.

Aerobed opbergen en meenemen

’s Ochtends is het luchtbed weer gemakkelijk en snel opgeruimd. Via een groot ventiel loopt laat je de lucht eruit lopen en is het luchtbed snel weer klaar om op te vouwen. Hierna past het zo in de meegeleverde tas. Deze draagtas met hengsel is ideaal om het luchtbed ergens mee naartoe te nemen, en werkt perfect als een beschermhoes wanneer je het luchtbed wilt opbergen.