Intex Single-High luchtbed met batterijpomp - eenpersoons

Niet op voorraad, levertijd onbekend
SKU
64781
€ 26,95

Het Intex Single-High luchtbed is een ideaal luchtbed voor de camping of een trektocht. Je hebt namelijk geen stroom nodig om het luchtbed op te pompen, de ingebouwde pomp werkt op batterijen. Blaas het luchtbed op met de batterijpomp en pas vervolgens de hardheid van het luchtbed door simpelweg met je hand of voet op de ingebouwde druk-regelaar te duwen. Praktisch en comfortabel, met het Intex Single-High heb je binnen een paar minuten je luchtbed klaar voor de nacht.

Productinformatie

Intex

Dit Single-High eenpersoons luchtbed is onderdeel van de Intex Dura Beam Standard serie. Betaalbare luchtbedden van een superieure kwaliteit. Het Intex Single-High is dan ook niet zomaar een luchtbed; de binnenkant is voorzien van Fiber-Tech technologie: duizenden polyester vezels die zorgen voor een optimale lichaamsondersteuning en perfect slaapcomfort. Gemaakt van sterk materiaal en voorzien van praktische features, zoals de ingebouwde batterijpomp.

Voordelen
 • Ideaal kampeerluchtbed
 • Met ingebouwde batterijpomp
 • Geen losse pomp of stroom nodig
 • Met ingebouwde druk-regelaar
Details
  • Formaat: 99 x 191 cm*
  • Hoogte: 25 cm
  • Opblaastijd: 45 seconden*
  • Gewicht: 3,4 kg
  • Batterijen: 4 x AA (niet meegeleverd)
Tips
  • Gebruik een beschermhoes of hoeslaken voor extra isolatie.
  • Pas de hardheid van het luchtbed aan met de ingebouwde druk-regelaar.Fiber-Tech technologie


Fiber-Tech® Technologie


Wanneer je op een luchtbed met Fiber-Tech technologie slaapt lig je niet zomaar op een bed gevuld met lucht. De binnenkant van het luchtbed bestaat uit duizenden polyester vezels die van de boven- naar de onderkant lopen. Deze draadjes zorgen voor perfecte stabiliteit en een uitstekende ondersteuning van het lichaam. De duurzame Fiber-Tech vezels rekken niet uit na verloop van tijd, waardoor je telkens weer even comfortabel zal slapen als de eerste keer.

 


* Aangezien het om een opgeblazen product gaat zijn de afmetingen van een luchtbed altijd bij benadering. De gegeven opblaastijd is een gemiddelde, dit hangt af van de gewenste stevigheid van het luchtbed.

Air Lock

Air Lock®

Alle Intex luchtbedden worden in de fabriek getest op luchtdichtheid. Ze ondergaan verschillende testen om de kwaliteit te waarborgen zodat ze allemaal 100% luchtdicht de fabriek uitgaan.

Garantie

De garantie op dit Intex luchtbed is 3 maanden. Gaat je luchtbed binnen deze tijd kapot door een fabricagefout? Neem dan contact op met onze serviceafdeling.

Specificaties
Meer informatie
SKU64781
Materiaal productPvc
MerkIntex
ModelTwin Single-High Airbed
KleurBlauw / grijs
Gewicht3,4 kg
Afmetingen (LxBxH)191 x 99 x 25 cm
Maximale belasting136 kg
Afmeting verpakking32 x 13 x 37 cm
Garantie3 maanden
Reviews